HRM Stages, Peperclip en afstuderen

Samen. Werken. Samenwerken.

De opleiding HRM werkt graag samen met professionals uit de praktijk om het mooie vak van HR samen verder te ontwikkelen. Dit doet ze door middel van afstudeeropdrachten, stages en korte adviesopdrachten van het consultancybureau Peperclip, dat door studenten wordt gerund.

Maar er zijn veel meer mogelijkheden om met ons samen te werken. En wat is er mooier dan de gedrevenheid voor je werk en vakgebied door te geven aan studenten? Neem bijvoorbeeld deel in een kenniskring, of geef een gastcollege. Word HR-buddy, of word rollenspeler voor vaardigheidstrainingen.

Studenten laten zich graag inspireren door verhalen uit de praktijk. Echte ervaringen. Kennis en expertise uit de eerste hand.

Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden.

Twee vierdejaarsstudenten gaan de diepte in om uw HR- vraagstuk te onderzoeken. Ze doen dit als duo waardoor ze meer kwaliteit kunnen leveren (ze hebben elkaar als sparringpartner) en het onderzoek omvangrijker kan zijn. Ze worden intensief begeleid vanuit de opleiding.

Lees verder

Vierdejaars studenten vormen met elkaar hun eigen consultancybureau genaamd Peperclip. Zij leveren een gepeperd HR-advies in een groep van vier.

Lees verder

Een derdejaars student werkt mee op een HR-afdeling of voert HR-taken uit. De student loopt niet alleen mee, maar voert ook zelfstandig taken uit. Daarnaast werkt de student een dag in de week aan een onderzoeksopdracht over een actueel HR-vraagstuk binnen de organisatie.

Lees verder

Neem deel in een kenniskring, of geef een gastcollege. Word HR-buddy, of word rollenspeler voor vaardigheidstrainingen.

Lees verder
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 30 september 2022