RED MIJN LIJN!

De strijd voor betaalbaar en bereikbaar OV.  

De groeiende zorg over toegankelijkheid van openbaar vervoer in stedelijke en landelijke gebieden raakt werkend Nederland en ouderen. Stijgende kosten en beperkte routes belemmeren hun mobiliteit. Het doel? Concrete stappen van overheid en vervoersbedrijven voor betaalbaarder OV en het behoud van cruciale lijnen in minder bereikbare gebieden.

Het initiatief is niet alleen gericht op het onder de aandacht brengen van het onderwerp, maar ook op het aandringen bij beleidsmakers en vervoersinstanties om concrete stappen te nemen. Het doel is om de overheid en vervoersbedrijven aan te sporen tot actie door de noodzaak van betaalbaarder OV en het behoud van veel cruciale lijnen in minder bereikbare gebieden te benadrukken. Het initiatief van de studenten en de reizigersvereniging Rover is nog maar het begin van de discussie. Door op social media een discussie te starten en te zorgen voor bewustwording, kan er verandering ontstaan voor deze groepen.

Kies het juiste spoor en ga naar onze website ROVER.NL om te tekenen voor de petitie: Red Mijn Lijn. Volg ons op sociale media en deel jouw ervaringen of steunbetuigingen. Laten we samen strijden voor een toegankelijk en betaalbaar openbaar vervoer voor iedereen!

Deze campagne kan alleen slagen met jouw steun en betrokkenheid. Sluit je vandaag nog aan en maak een verschil!

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 4 december 2023