Werkplezier

Inspiratie, ambitie, enthousiaste collega’s en duizenden jonge mensen met eigenwijze vragen en idealen. Waar anders vind je die dan bij de HvA.

Wij nodigen je uit om onderdeel te zijn van dit geheel. Om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis, ervaring en enthousiasme in te zetten in het hart van de samenleving. Om bij te dragen aan de grote transities van vandaag. Samen werken aan de toekomst van mensen, beroepen en de stad.

Bij de HvA zijn kennis delen, elkaar opleiden en nieuwe inspiratie op doen de basis voor het waarborgen en verbeteren van ons onderwijs.

Daarbij vinden we het belangrijk dat alle medewerkers de kans krijgen, en ook pakken, om te blijven leren en te groeien in hun werk. De HvA biedt ruime mogelijkheden om je professioneel te blijven ontwikkelen. Zo kun je bij de HvA Academie onder andere terecht voor individuele coaching en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast kun je als beginnende docent een training volgen om de didactische bevoegdheid te behalen. Voor docenten is het ook mogelijk om te promoveren.

Plezier in je werk, er zelfs energie van krijgen, en een zinvolle samenwerking met je collega's: dat is de basis om uitdagingen in je werk aan te kunnen gaan, nu en in de toekomst. Genoeg reden voor de HvA om in de vitaliteit van medewerkers te investeren.

Het onderwijs is een dynamische omgeving die continu in beweging is. Dat maakt het werken bij een hogeschool leuk en uniek, maar kan er ook voor zorgen dat de werkdruk op momenten hoog is. Bij de HvA investeren we actief in de vitaliteit van medewerkers door het gesprek aan te gaan over onderwerpen als werkdruk, werk-privé balans en de samenwerking in het team. Bovendien is er ruimte voor jouw vitaliteit: denk aan een training timemanagement, loopbaantraining en mindfulness.

Als HvA-medewerker kun je met korting sporten bij het USC en heb je recht op een periode mantelzorgen.

Werken aan een gezonde balans tussen energiebronnen en werkstressoren en medewerkers de ruimte geven om zich te ontwikkelen. De HvA zorgt samen met medewerkers voor voldoende energiebronnen, een werkbaar takenpakket en werkplezier.

De HvA biedt een aantal regelingen die het combineren van werk en privé makkelijk maken. Zo kan een medewerker gebruik maken van de (on)betaalde ouderschapsverlofregeling of van duurzame inzetbaarheidsuren.

Daarnaast kan je een flexibele invulling van je functie voorleggen tijdens je aanstellingsgesprek: als je je werk wilt combineren met een andere baan of je privéleven dan is er veel bespreekbaar.

Gepubliceerd door  HR 2 februari 2024