Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Universitaire Pabo van Amsterdam

Keuze gemaakt?

Is de Universitaire Pabo van Amsterdam iets voor jou? Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 tot uiterlijk 1 mei 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de Universitaire Pabo van Amsterdam is dat Opleiding tot leraar Basisonderwijs (CROHO-naam) en 34808 (CROHO-code) als hoofdstudie. Pedagogische wetenschappen - Vrije Opleiding (CROHO-naam) en 56607 (CROHO-code) geef je op als tweede studie.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail vanaf half januari (niet eerder) een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden.

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Universitaire Pabo van Amsterdam op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces