Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Meelopen met een student Pabo HvA deeltijd

Heb je tijdens een open dag de verkorte deeltijdopleiding Pabo HvA bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Kom dan meelopen met een student om nu al te ervaren hoe het er straks aan toe gaat.

Programma

Het programma van een dag(deel) meelopen verschilt per dag. Je loopt een dag(deel) mee met een student van de opleiding en volgt zijn of haar reguliere lesprogramma. Je gaat bijvoorbeeld mee naar een hoorcollege pedagogiek, een college rekendidactiek of een les eigenvaardigheid Nederlands. Wat je precies gaat doen, hangt dus af van het rooster. Tijdens de pauzes ben je samen met de student aan wie je bent gekoppeld. Tijdens het meelopen krijg je niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar ervaar je ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding.

Data

De datum waarop je komt meelopen, bepaal je samen met de student met wie je meeloopt. Je kunt meelopen van oktober 2023 t/m mei 2024.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail stuur je door naar het e-mailadres van de opleiding dat je in de bevestigingsmail vindt. Daarna wordt er contact met je opgenomen om een dag en tijd af te spreken voor jouw meeloopdag.

Heb je vragen over meelopen?

Neem dan contact op met Studievoorlichting via 020-595 1405 of studievoorlichting@hva.nl.

Aanmelden
(opent in nieuw venster)