Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de Master Social Work iets voor jou? Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 tot uiterlijk 31 augustus 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Maak een afspraak voor een entreegesprek

Twee studenten met laptop

Het entreegesprek is een belangrijk onderdeel van het inschrijfproces. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in Amsterdam. Ter voorbereiding maak je een aantal opdrachten. Neem contact op met de instroomcoördinator om een entreegesprek te plannen.

Neem contact op

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Drie studenten met een laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Master Social Work is dat Social Work (CROHO-naam) en 44116 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de master Social Work op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld