Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Master Pedagogiek, moet je aan een aantal eisen voldoen. Daarna kan je van start met de inschrijfprocedure.

Vooropleiding

Je bent direct toelaatbaar tot de Master Pedagogiek met één van de volgende vooropleidingen:

  • een Bachelor of Education
  • een Bachelor of Social Work
  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding, in combinatie met een pedagogisch/didactische aantekening verkregen aan een hogeschool of universiteit.

Daarnaast heb je een werkplek (of desnoods een stageplek) in een pedagogische organisatie waar je minimaal acht uur per week activiteiten kunt uitvoeren voor de opleiding. Bij voorkeur heb je minstens twee jaar werkervaring.

Informatiebijeenkomst

Wanneer je aan bovenstaande eisen voldoet, kun je de inschrijvingsprocedure starten. Je schrijft je in voor een informatiebijeenkomst via de website. Na aanmelding ontvang je via masters-foo@hva.nl het verzoek om een vragenlijst in te vullen voor aanvang van de informatiebijeenkomst. NB: deelname aan een informatiebijeenkomst is voorwaardelijk voor toelating. Na je deelname aan de informatiebijeenkomst ontvang je automatisch een intentieverklaring van ons die we graag ondertekend retour ontvangen. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, ontvang je via e-mail een link om je definitief in te schrijven voor de Master Pedagogiek.