Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de Master Legal Management iets voor jou? Na een positief advies op basis van een toelatingsgesprek kun je je voor studiejaar 2024-2025 inschrijven vanaf 1 oktober 2023 tot uiterlijk 31 augustus 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Maak een afspraak voor een toelatingsgesprek

Deeltijdstudent van de master

Tijdens een persoonlijk toelatingsgesprek bespreken we de toelatingseisen. Vooraf maak je een case als onderdeel van het intakedossier.

Lees meer over het toelatingsgesprek

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met een laptop

Na een positief toelatingsadvies regel je je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de master Legal Management is dat Master Legal Management (CROHO-naam) en 45283 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Master Legal Management op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces