Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Leraar Scheikunde

Kom kennismaken

Wil je weten of Leraar Scheikunde deeltijd echt bij je past? Dan is het tijd om kennis te komen maken. De HvA biedt verschillende manieren om dat te doen, zowel op locatie als online.

Open dag

Vier studenten in de aula op een open dag

De open dag data voor het studiejaar 2023-2024 worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. De eerste open dag zal eind oktober of begin november plaatsvinden.

Meer over de open dag

Persoonlijk gesprek

Alt text

Heb je interesse in de opleiding en wil je bespreken of de opleiding bij je past? Dan kun je je tot en met eind juni a.s. aanmelden voor een persoonlijk gesprek om antwoord te krijgen op al je vragen. Ook krijg je meer informatie over de opleiding, de studiebelasting, een passende werkplek en hoe je werken en studeren goed kunt combineren. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. De opleiding neemt binnen vijf dagen contact met je op een afspraak te plannen.

Meld je aan voor een persoonlijk gesprek
(opent in nieuw venster)
Neem een kijkje op de campus

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze?

Drie studenten aan tafel met elkaar in gesprek

Zit je op de havo, het vwo of het mbo en weet je niet zeker welke opleiding bij jou past? Twijfel je tussen opleidingen? Of weet je helemaal niet of je straks wel wilt gaan studeren? Er zijn verschillende manieren waarop we je kunnen helpen.

Hulp bij je studiekeuze