Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Engineering: Technische Bedrijfskunde

Studiekeuzecheck

De studiekeuzecheck is een verplicht onderdeel van de inschrijving voor het eerste jaar van elke voltijdopleiding en geldt voor alle aankomende studenten.

Data studiekeuzecheck

De data voor de studiekeuzecheck worden vanaf begin 2023 bekend gemaakt op deze pagina. 

Plan je studiekeuzecheck

Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data. Via de planner kies je de datum waarop je het college volgt. Twee weken voor deze datum ontvang je je huiswerk. Houd hier dus rekening mee tijdens het plannen. Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig. 

Programma studiekeuzecheck

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je een digitale voorbereidingsopdracht. Deze opdracht dien je 4 dagen voor je deelname ingeleverd te hebben. Tijdens de studiekeuzecheckdag volg je een college waar je je docenten en medestudenten ontmoet. Ook bespreek je het huiswerk en is er ruimte om vragen te stellen.

Studiekeuzeadvies

Binnen twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook zelf nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. 

Contact

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel dan je vraag aan het onderwijsbureau via het digitaal loket.