Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Creative Business deeltijd

Open dag Creative Business

Je bent van harte welkom op de open dag van Creative Business. Bekijk de presentaties van de opleiding, ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Op de open dag proef je de sfeer en ontdek je hoe het is om aan de HvA te studeren. Je maakt kennis met studenten en docenten van deze opleiding. Stel je vragen over studiekeuze, studeren met een functiebeperking en toelating op het studiekeuzeplein. Heb je nog vragen over de opleiding? We staan tijdens de open dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Programma 11 februari

SessieStarttijdEindtijdLocatie
Presentatie - Creative Business (bachelor) (DEELTIJD)11:0012:00Benno Premselahuis (BPH) - 03B03
Presentatie - Creative Business (bachelor) (DEELTIJD)12:3013:30Benno Premselahuis (BPH) - 03B03
Meld je aan
(opent in nieuw venster)

Open dag alert

Er zijn een paar open dagen per jaar. Meld je aan en selecteer een of meer open dagen. Je krijgt bericht als je jouw programma kunt samenstellen. 
Ja, dat wil ik

HvA Studiekeuzeplein

Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld begeleiding bij studeren met een functiebeperking, of bij persoonlijke bijzonderheden of omstandigheden? Of weet je nog niet weet wat je wilt studeren? Kom dan naar het studiekeuzeplein. Daar staan keuzecoaches, studentendecanen en andere medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden. Ook met vragen over toelatingseisen, de studiekeuzecheck, 21+-toets en het taalschakeltraject kun je hier terecht. Let op: het studiekeuzeplein is in het Kohnstamhuis (tegenover het Benno Premselahuis; de locatie van de opleidingen Communicatie en Creative Business). vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Op 14 maart en 6 juni 2023 bieden we je de mogelijkheid om te komen proefstuderen op locatie.

 

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 11 februari 2023, 10.00 - 14.00 uur
  • Dinsdag 4 april 2023, 18.00 - 21.00 uur