Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Na je opleiding

Een hbo-bachelor biedt een goede basis om verder te studeren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van welke master je wilt gaan doen en aan welke hogeschool of universiteit.

Wil jij je na de opleiding CE verder specialiseren op het gebied van data-analyse en digitale technologie? Je kunt direct doorstromen naar de multidisciplinaire master Digital Driven Business, die wordt aangeboden aan de HvA. Je leert tijdens deze eenjarige master opkomende digitale technologieën en data om te zetten naar business modellen. Voor deze master geldt een selectieprocedure. Bekijk hiervoor de toelatingseisen op de website, of neem contact op met de opleiding.  

De HvA biedt, samen met de Universiteit van Amsterdam, ook de mogelijkheid om na het afronden van je opleiding, zonder vertraging door te stromen naar de master Business Administration. Hiervoor moet je wel een extra programma (deels) naast je opleiding hebben gevolgd. Je kunt natuurlijk ook een andere master kiezen. Direct instromen is in dat geval meestal niet mogelijk. Check eerst bij de opleiding of de master met jouw hbo-bachelor toegankelijk is, of dat er aanvullende eisen gelden.