Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studieprogramma - Jaar 2 en 3

In het 2e jaar van CE 3-jarig loop je stage. Het 3e en laatste jaar is voor je afstudeeropdracht. Dit is de kroon op je studie.

Jaar 2

In het tweede jaar loop je stage en kies je een minor:

Stage in binnen- of buitenland?

De stage kun je lopen bij een organisatie in Nederland, maar een bedrijf in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden. Je werkt bijvoorbeeld aan een klanttevredenheidsonderzoek of een concurrentieanalyse. Of misschien zet je wel een e-marketingplan op. Ook oriënteer je je op een afstudeeronderwerp, waar je in het vierde jaar mee gaat beginnen.

Een minor legt een accent

Tijdens je studie volg je een minor, een keuzeprogramma binnen CE of daarbuiten. Met deze minor kun je een accent leggen binnen je studie en zo je kennis verbreden of verdiepen. Voorbeelden van minoren zijn International Marketing, Online Marketing of Experience- en Eventmanagement.

Jaar 3

Afstudeeropdracht: kroon op je werk

Het derde jaar bestaat uit een laatste schoolsemester en vervolgens een afstudeersemester waarin je werkt aan je afstudeeropdracht. Voor een bedrijf in binnen- of buitenland behandel je een marketingvraagstuk, doe je een doelgroepanalyse of maak je een communicatieplan. Je afstudeeropdracht is de kroon op je studie: hiermee ga je straks solliciteren naar je eerste baan.

Lees meer over het programma in de studiegids(opent in nieuw venster).

Maak kennis met studievereniging MarCo!
(opent in nieuw venster)