Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Commerciële Economie 3-jarig traject

Inschrijven en studiekeuzecheck

Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck is een hulpmiddel om een een realistisch beeld van het onderwijs en de inhoud van de opleiding te krijgen.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2022-2023. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

Studiekeuzecheck

De studiekeuzecheck is een hulpmiddel voor een weloverwogen studiekeuze. Je ontvangt hierover vanaf 1 februari een uitnodiging van de HvA-opleiding waarvoor je een inschrijfverzoek in Studielink hebt gedaan.

De activiteit bestaat uit een het maken van een digitale vragenlijst over je studiekeuze. Na het maken ontvang je direct een advies waarmee we je verder willen begeleiden en stimuleren naar een passende studiekeuze.

De HvA vindt het belangrijk dat je een goede studiekeuze maakt. Daarom is de studiekeuzecheck een verplicht onderdeel van je inschrijving voor een voltijdopleiding.