Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verhaal

Tim vertelt over zijn studievereniging

Tim, student Aviation

‘Samen met een medestudent heb ik achter de schermen hard gewerkt om van het bedrijfsbezoek een succes te maken.’

"Samen met een medestudent heb ik achter de schermen hard gewerkt om van het bedrijfsbezoek een succes te maken. En volgens mij zijn we erin geslaagd! Wat het extra leuk maakt, is dat ik zelf uit Twente kom."

Unieke ervaring 

"De dag bestond uit 4 rondleidingen bij verschillende bedrijven. We kregen een rondleiding over het vliegveld, waar we met de bus over de startbaan konden rijden. Hierna kregen we bij een onderhoudsbedrijf de kans om een geparkeerd vliegtuig van binnen en buiten helemaal te bekijken en mochten we zelfs in de cockpit zitten! 

Verder kregen we een rondleiding bij Aircraft End-of-Life Solutions. Hier worden vliegtuigen op een duurzame manier gedemonteerd en gerecycled. Het was een unieke ervaring om in een helemaal leeg vliegtuig te kijken! 

Tot slot gingen we langs bij TKH Airport Solutions. Zij zijn gespecialiseerd in een duurzame technologie, waarbij ze door middel van grondverlichting een vliegveldoperatie veel efficiënter kunnen laten verlopen. Het was een superleuke en interessante dag". - Tim