Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

AMFI - Amsterdam Fashion Institute

Open dag AMFI

Je bent van harte welkom om de open dag van de Amsterdam Fashion Institute (AMFI) bij te wonen op zaterdag 11 februari 2023 van 10:00 uur tot 14:00 uur. Ontdek de sfeer van het programma, praat met studenten en docenten en ontdek of het programma bij je past. Je krijgt de gelegenheid om presentaties te horen en al jouw vragen beantwoord te krijgen.

Let op:  deze open dag valt na de inschrijfdeadline van 15 januari 2023 voor studiejaar 2023-2024. Wil je instromen in studiejaar 2024-2025 van het Amsterdam Fashion Institute? Dan is deze open dag voor jou! 

Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor het fysieke open dag programma in het AMFI gebouw en een tijdregistratie is vereist. Als je niet in staat bent om fysiek aanwezig te zijn, hebben we ook een pre-recorded online programma beschikbaar.

REGISTREER VOOR ZATERDAG 11 Februari 2023 10:00-14:00 – FYSIEK @AMFI
(opent in nieuw venster)
KLIK HIER OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT HET ONLINE PROGRAMMA
(opent in nieuw venster)

 

Het online programma bestaat uit:

  • Een informatieve sessie bevatten over de opleidingen die AMFI aanbiedt.
  • Een sessie over studentenfinanciering en hoe de selectieprocedure verloopt.
  • Sessies met docenten en studenten.
  • Een registratie van de fysieke open dag in het AMFI gebouw.

 

Op de open dag proef je de sfeer en ontdek je hoe het is om aan de HvA te studeren. Je maakt kennis met studenten en docenten van deze opleiding. Stel je vragen over studiekeuze, studeren met een functiebeperking en toelating op het studiekeuzeplein. Heb je nog vragen over de opleiding? We staan tijdens de open dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

AMFI dimensies

Kan je niet wachten tot de eerstvolgende open dag? Bekijk dan vast onderstaande filmpjes en leer meer over de dimensies Fashion & Design, Fashion & Branding en Fashion & Business and Development.

AMFI Fashion & Design
AMFI Fashion & Business and Development
AMFI Fashion & Branding

Diversiteit & Inclusie op AMFI

AMFI, Amsterdam Fashion Institute streeft een inclusieve gemeenschap te zijn. We hebben een diversiteit & inclusie werkgroep opgericht bestaande uit AMFI medewerkers en studenten. Aangestuurd door de werkgroep willen we samen als gemeenschap groeien en ontwikkelen. Lees hier meer over op de AMFI website(opent in nieuw venster)  

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 11 februari 2023, 10.00 - 14.00 uur