Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Ad Finance & Control

Een opleiding met toekomst

Met een Ad diploma zijn er verschillende carrièrepaden mogelijk, afhankelijk van je interesse en kwaliteiten. Je kunt direct bij een nationaal of internationaal bedrijf gaan werken of je kunt doorstuderen bij de bacheloropleiding Finance & Control.

Wat kun je worden?

Ad Finance & Control is een brede bedrijfseconomische opleiding die goed aansluit bij wat het bedrijfsleven vandaag de dag vraagt van een finance professional. Je ontwikkelt je tot een veelzijdige professional die terecht kan in tal van beroepen op financieel administratief als op bedrijfseconomisch gebied.

Jouw toekomstige loopbaan

Met de voltijd Ad-opleiding Finance & Control stoom je in twee jaar klaar voor de financiële wereld. Dankzij de brede financiële basis die je hebt gelegd en de ervaring met praktijkopdrachten ben je direct en breed inzetbaar. Je kan solliciteren op tal van functies op hbo-niveau, waaronder assistent-controller, financieel specialist en boekhoudkundig medewerker.

Doorstuderen na je opleiding?

Als je een Ad-opleiding hebt afgerond en je diploma behaald, kun je een doorstromen naar het derde jaar van de voltijdopleiding Finance & Control. Na afronding heb je dan je Bachelor-diploma. Hiervoor moet je dan tijdens je opleiding een doorstroomprogramma volgen.