Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Praktische informatie

Praktische informatie over de leergang loopbaancoaching.

Locatie

De lessen vinden plaats op de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam. 

 

Annuleren

Heb je je ingeschreven, dan mag je binnen 14 dagen na inschrijving die inschrijving ontbinden, zonder dat je daarvoor een reden voor hoeft op te geven. Eventueel betaalde kosten worden terugbetaald. Het ontbinden kan per mail. Na 14 dagen geldt de annuleringsregeling uit de algemene verkoopvoorwaarden voor particuliere afnemers. Lees meer over de  Algemene verkoopvoorwaarden.

Regeling Bescherming Persoonsgegevens

Leven Lang Ontwikkelen FMR werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat persoonlijke gegevens van cursisten niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie over persoonsgegevens en privacybeleid, zie autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Factsheet

Nog eens nalezen? Bekijk de factsheet. 

Download de factsheet

Blijf op de hoogte

Wij houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ontvang e-mail
(opent in nieuw venster)
logo's leergang loopbaancoaching

De manier waarop je je portfolio ontwikkelt, biedt een goede basis voor een eventuele aanmelding bij het Register BKA (opent in nieuw venster). Voor de masterclass Psychodiagnostische instrumenten worden tests van LDC (opent in nieuw venster) gebruikt: een organisatie gespecialiseerd in software voor loopbaaninstrumenten. De leergang Loopbaancoaching is opgenomen in het opleidingsoverzicht van NOLOC (opent in nieuw venster), de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches.