Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Diploma

Je ziet een toekomst voor je in met informatie en documenten, digitaal archief of erfgoed. Dan is de praktijkberichte post-hbo Archivistiek aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een goede keuze.

De post-hbo Archivistiek wordt afgerond met:  

  • het diploma Archivistiek b
  • een overzicht van behaalde resultaten

Het diploma Archivistiek b is geen diploma in de zin van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek WHW. De post-hbo Archivistiek is een vorm van contractonderwijs.  

De opleiding HBO-ICT van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie is verantwoordelijk voor de post-hbo Archivistiek. HBO-ICT heeft een aanbod van van diverse studieprogramma’s, waardoor verschillende doelgroepen zich kunnen ontwikkelen op het gebied van ICT en informatie. Van reguliere bachelor- en masteropleidingen tot specifieke programma’s zoals Make IT Work en post-hbo Archivistiek.  

Archivaris? De juiste keuze

Wil je bespreken of de post-hbo Archivistiek bij jouw achtergrond en wensen past? Waar afgestudeerde archivarissen werken? De vooruitzichten op een baan in de overheidsinformatie zijn uitstekend. Bij archiefdiensten is de vraag naar informatieprofessionals groot. 

Neem gerust contact op met de post-hbo Archivistiek