BE Graduated 23

Voorlichtingsevenement

In 2019 vond de eerste editie van BE Graduated plaats, hét afstudeerevenement van de opleiding Built Environment waar het werkveld kennis maakt met wat wij als opleiding produceren. Wegens corona heeft er nog niet eerder een vervolgeditie plaats gevonden, maar dit jaar is het zo ver. BEGraduated23 komt er weer aan en de BE Graduated Award zal opnieuw uitgereikt worden aan het beste afstudeerproject van de opleiding. Daarnaast zal er wederom sprake zijn van een expositie waarin diverse afstudeerprojecten te zien zullen zijn.

Wat is BE Graduated?

• BE-breed event/ visitekaartje voor heel BE;

• Verbinding tussen werkveld en studie;

• Een expositie en wedstrijd als podium voor het afstudeerwerk;

• Evenement met lezingen en presentaties van de beste plannen;

• Uitreiking BE GRADUATED AWARD;

• Netwerkborrel.

Wanneer?

Op dinsdag 4 juli komen werkveld, studenten en de opleiding samen. Iedere geïnteresseerde is uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij de afstudeerprojecten van de opleiding Built Environment. Onder de vleugel van de eerste verdieping in het atrium wordt een expositie georganiseerd met afstudeerprojecten van alle specialisaties. In de Gerard van Haarlem Theaterzaal zullen ’s middags de zes beste afstudeerprojecten van onze opleiding worden gepitcht door de studenten en wordt er een winnaar geselecteerd door een vakjury. De dag wordt feestelijk afgesloten met een netwerkborrel.

Meer weten?

Volg onze LinkedIn-pagina BEGraduated23, of onze pagina op Brightspace of stuur een mailtje aan de organisatie via begraduated@hva.nl. Save the date and BE there!

LinkedIn

Brightspace

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 23 mei 2023

Datum

Startdatum 06 jul