Digital Creators

A tech expo by the HvA

Evenement

De ICT-sector is één van de snelst groeiende sectoren. Dat zien we ook terug in het snel veranderende onderwijs bij HBO-ICT. De studenten bij HBO-ICT pakken problemen op uit het werkveld op met veel creativiteit, kennis van de laatste ontwikkelingen en trends. De afgelopen periode zijn studenten aan de slag gegaan met projecten uit thema's als VR, Mobile Development, Apllied Artificial Intelligence, Internet of Things en meer. Wat ze daar allemaal produceren? Dat laten ze zien op woensdag 28 juni tijdens Digital Creators! Hét event van HBO-ICT waar je de laatste trends en ontwikkelingen op één grote markt kunt ontdekken.

Digital Creators

Tijdens de Digital Creators expo presenteren studenten de eindproducten die zij in opdracht van verschillende organisaties hebben ontworpen en ontwikkeld. Dit zijn bijvoorbeeld VR experiences voor kinderen van een basisschool, zorgvuldig uitgevoerde cloud migraties voor een mobile provider, overzichtelijke data uit sensoren op topsporters voor Team NL, verschillende mobile apps en nog veel meer.

Op woensdag 28 juni showcasen de studenten uit vele verschillende ICT-thema’s hun eindwerk op de grootste ICT-markt van de Hogeschool van Amsterdam. Dit is de uitgelezen kans om je te laten inspireren door het creatieve werk dat zij opleveren.

Kom langs!

Je bent welkom op de expo tussen 15:00 en 17:00 op de 5e en 6e verdieping van het Wibauthuis op de Wibautstraat in Amsterdam. Aansluitend aan de expo organiseren we een netwerkborrel in de kantine van het Wibauthuis. Digital Creators is een gratis event waar geen aanmelding voor nodig is.

VR Digital Creators
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 12 mei 2023

Datum

Startdatum 28 jun

Tijd

15:00 - 17:00 uur

Locatie

Wibauthuis (WBH) | Amstelcampus

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955