Hogeschool van Amsterdam

HvA Ondernemerschap Onderzoekslunch met Jechiam Gural

Lunch, leer en discussieer over onderzoek en ondernemerschap. Tweewekelijks op dinsdag van 12.00-13.00 uur.

Evenement

Op dinsdag 15 oktober is Jechiam Gural, initiatiefnemer van Baking Lab, onze spreker tijdens de ondernemerschapslunch. Na zijn studie biologie werkte Gural twintig jaar lang in de ICT. Tot hij besloot dat hij eindelijk echt iets wilde doen met zijn fascinatie voor brood.

Samen met een team - met daarin, opvallend veel mensen met een bèta-achtergrond - runt Gural nu ongeveer 4 jaar Baking Lab.

“De basis van Baking Lab is 'het experiment'. En dat moet zoveel mogelijk wetenschappelijk zijn.” – Initiator Baking Lab Jechiam Gural

De lunch wordt aangeboden en georganiseerd door HvA Programma Ondernemerschap. Reserveer van tevoren een plek aan de tafel, zodat we kunnen zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Datum: dinsdag 15 oktober 2019
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Wibauthuis, Amsterdam Venture Studios

Kennisuitwisseling tussen HvA-onderzoekers

De HvA Ondernemerschap Onderzoekslunches worden iedere twee weken op dinsdag georganiseerd om kennisuitwisseling te stimuleren tussen HvA-onderzoekers en andere medewerkers met interesse in onderzoek over onderwerpen waarbij ondernemerschap een rol speelt.

Ondernemerschap is een HvA-breed thema. Onderwerpen van de lunches kunnen zodoende variëren van onderzoek naar ondernemerschap in gezondheidszorg, techniek, sociaal ondernemerschap tot fintech, edutech, juridische zaken voor ondernemingen of interessante zaken voor onderzoekers aan de HvA in het algemeen.

Het Programma Ondernemerschap en lectoraat Entrepreneurship organiseren de lunches met bijdragen van Smart City Academy en CEDIS.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 26 september 2019