Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Bereikbaarheid en parkeren

De gebouwen van de HvA zijn goed bereikbaar met het OV. Kan je niet met het OV naar de open dag komen, lees hieronder dan over de mogelijkheden.

Afhankelijk van de opleidingen die je wilt bezoeken kunnen de gebouwen ver uit elkaar liggen. Houd daar rekening mee en check vooraf goed waar je moet zijn. Let op: het kan rondom de gebouwen in het verkeer heel druk zijn op een open dag. Ook in de gebouwen kan het druk zijn. Houd daar rekening mee bij het plannen van de presentaties die je wilt bezoeken.

De locaties van de HvA zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden met klem af om met de auto naar de Amstelcampus (Wibautstraat) of de Business Campus (Fraijlemaborg) te komen. Er is nauwelijks mogelijkheid tot parkeren, bovendien start de open avond midden in de avondspits.

Kom je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de Transferia Amsterdam. Kijk op www.parkeren-amsterdam.com/pr-transferium(opent in nieuw venster) voor meer informatie. Er kan ook geparkeerd worden (met korting) in Q-Park Oostpoort.

De locaties Tania Leonhuis, Nicolaes Tulphuis en Dr. Meurerhuis zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer en  beschikken ook over een eigen parkeerterrein.