Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Examentraining Engels

Met deze examentraining bereid je je voor op de taaltoets Engels van het 21+-toelatingsonderzoek.

Voor wie

Voor kandidaten die zich met een training willen voorbereiden op de taaltoets Engels van het 21+-toelatingsonderzoek.

Inhoud

De informatiebijeenkomsten

Je krijgt informatie over de toetsen en over hoe je je kunt voorbereiden. Je krijgt ook enkele voorbeeldvragen uit het leesexamen te zien en een voorbeeld van een schrijfopdracht. Tevens krijg je hier de eerste schrijfopdracht (als je besluit om je definitief aan te melden).

Schrijven: je krijgt persoonlijke feedback op de ingeleverde schrijfopdracht en je gaat een stuk ervan herschrijven. Je gaat actief aan de slag met algemene strategieën en taalregels. Tevens krijg je de volgende leesopdracht.

Lezen: de docent bespreekt de antwoorden op de vragen van de leestoets (die je thuis hebt gemaakt), je krijgt persoonlijk feedback, modelantwoorden worden verhelderd en tips worden gedeeld.

Wanneer

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Examentraining Engels. Zodra de data voor de examentrainingen voor studiejaar 2023-2024 bekend zijn, zullen deze hier geplaatst worden.

Aanmelden en kosten

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Examentraining Engels. Zodra de data voor de examentrainingen voor studiejaar 2023-2024 bekend zijn, zullen deze hier geplaatst worden.

Aan de informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. De kosten voor de 2 vervolgbijeenkomsten zijn in totaal € 100,-. Je kunt betalen via iDEAL of Credit Card (Mastercard en Visa). Betalen is onderdeel van het aanmeldproces.

  • NL52DEUT0428925111 t.n.v. Hogeschool van Amsterdam o.v.v. KP230105, Examentraining Nederlands en/of examentraining Engels en jouw voor- en achternaam.

Annuleren

  • Binnen 2 weken na aanmelden kun je je aanmelding kosteloos annuleren. Echter als de examentraining start binnen 2 weken na aanmelding, kun je alleen kosteloos annuleren tot het moment van de start.
  • Annuleer je na deze termijn, dan geldt de volgende opbouw:
Moment van annulerenVerschuldigd bedrag aanmelder
Tot 6 weken voor start€ 50,- verschuldigd
6 tot 3 weken voor start€ 50,- verschuldigd
3 tot 1 week voor start75% deelnametarief verschuldigd
1 week voor start100% deelnametarief verschuldigd

In uitzonderlijke gevallen kan de organisatie van de examentraining beslissen om af te wijken van deze annuleringsregeling (b.v. bij bijzondere persoonlijke omstandigheden). Onderbouwde verzoeken met bewijsstukken kunnen via toelatingstoets@hva.nl ingediend worden.

Mocht de examentraining niet doorgaan vanwege te weinig kandidaten, dan wordt het volledige bedrag gerestitueerd.

Contact

Vragen over het 21+- toelatingsonderzoek, de voorbereidende cursussen/trainingen of de 21+- toetsen?

WhatsApp
06 2853 3546(opent in nieuw venster)
(10.00 - 16.30 uur, niet voor bellen of sms)
Telefoon
020 595 1405(opent in nieuw venster)
Werkdagen 09.30 - 13.30 uur