Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Opleiding kiezen? Bekijk de tips en verhalen

Wil je een opleiding kiezen maar weet je niet hoe je moet beginnen of hoe je verder komt? Bekijk de video met tips en verhalen van HvA-studenten. Maak een start met je studiekeuze en meld je aan voor de open dag.

Open dagen

hvA-studenten in het Wibauthuis

Meld je aan voor de open dag en kom de sfeer proeven in de HvA-gebouwen. Volg opleidingspresentaties en stel al je vragen aan studenten en docenten. Maak een afspraak met een keuzecoach als je nog geen idee hebt hoe je je studiekeuze moet gaan maken of als je twijfelt.

Meer informatie en aanmelden open dagen

HvA-studenten Melissa, Pepijn, Nicole, Rick en Shamarey geven tips en vertellen het verhaal van hun studiekeuze.

Op locatie

Meelopen

Heb je al een opleiding op het oog? Of twijfel je tussen twee of drie opleidingen? Ga dan meelopen in een groep of meelopen met een student.

Meer informatie en aanmelden meelopen

Online

Online meelopen

Wil jij je meer te weten komen over verschillende opleidingen vanuit je luie stoel? Volg de HvA op Instagram (@hogeschoolvanamsterdam) en bekijk op Takeover Tuesday een dag uit het leven van een student. Elke dinsdag komt een andere opleiding in beeld.

Bekijk het schema

Op locatie of telefonisch

Gesprek met keuzecoach

Weet je niet waar je moet beginnen met je studiekeuze? Of twijfel je nog? Meld je aan voor een gratis gesprek van een half uur met een keuzecoach.

Meer informatie en aanmelden keuzecoach