Bestuurskunde Stagebureau

Kennis in huis halen, een bijdrage leveren aan het onderwijs van toekomstige medewerkers én uw organisatie profileren bij studenten: er zijn meer mogelijkheden dan u denkt!

De opleiding Bestuurskunde is onderdeel van het arrangement Urban Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Urban Management richt zich op de gezamenlijke aanpak van grootstedelijke vraagstukken. Het arrangement is combinatie van onderwijs, onderzoek en praktijk. Samenwerken met het werkveld staat daarbij centraal. Bekijk hieronder de verschillende samenwerkingsvormen.

Studenten gaan aan de slag bij ondernemingen en organisaties in de stad. De praktijkervaring, uw inzichten en de theoretische kennis van studenten en hun andere manier van kijken leidt tot verrassende en vernieuwende oplossingen.

Lees meer

Studenten gaan de straat op en de wijk in om een opdracht uit te voeren. Opdrachtgever is bijvoorbeeld een stadsdeel of een grootstedelijke organisatie. Studenten kijken met andere ogen naar de wereld en naar de onderwerpen waar uw organisatie zich mee bezighoudt. Deze frisse blik werkt in de praktijk stimulerend voor beide partijen.

Lees meer

Verhalen en inzichten uit de praktijk, verteld door ondernemers of bestuurders.

De samenwerking kent verschillende vormen: van een compleet onderzoek tot en met het uitvoeren van praktijkopdrachten door en met studenten. Lectoren, docenten en studenten brengen hun kennis bij u in de praktijk.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 5 februari 2019