Stagebegeleidersbijeenkomst en Professional in the Lead lezing

De opleiding Fysiotherapie organiseert op donderdag 12 november een stagebegeleidersbijeenkomst en Professional in the Lead lezing. Vanwege de huidige corona maatregelen zullen beide bijeenkomsten online plaatsvinden.

17.00 - 18.00 uur

Stagebegeleidersbijeenkomst

Een uitgebreide agenda voor de stagebegeleidersbijeenkomst volgt, met name zal de invloed van Corona op het onderwijs en de stages centraal staan. U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden voor de stagebegeleidersbijeenkomst.

Let op: u moet zich apart aanmelden voor de Professional in the Lead lezing (zie tekst hieronder).

19.00 - 20.30 uur

Professional in the Lead lezing: Ondersteunen revalidatie Covid-19 patiënten door real-time monitoren van activiteit, hartslag en saturatie: het Reach+ project

Sprekers:

• mw. Dr. Marike van der Schaaf UMC-AMC / HvA
  • Mel Major MSc. HvA
  • Miriam Wijbenga MSc. HvA
  • Jesse Aarden MSc. HvA
  • Maarten van Egmond, MSc. HvA

Er is nog weinig bekend over de revalidatie van COVID-19 patiënten na de IC-behandeling. Wat is hun belastbaarheid en hoe ziet een traject op maat voor de patiënt eruit in de thuissituatie? Zorgverleners hebben informatie nodig over de fysieke gesteldheid van de patiënt om onder- en zeker overbelasting te voorkomen. Zie de bijgevoegde flyer voor uitgebreide informatie over dit programma.

Deze avond wordt in samenwerking met het KNGF georganiseerd voor stagebegeleiders, alumni en studenten van de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is plaats voor 300 aanmeldingen voor dit evenement.

Wilt u deelnemen? Meld u dan aan voor deze gratis online lezing via deze link. De eerste 300 aanmeldingen ontvangen hierna een bevestigingsmail met een link naar het Webinar.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 20 oktober 2020