Stagebegeleidersbijeenkomst en Professional in the Lead lezing

Normaal gesproken organiseert de opleiding Fysiotherapie 2 keer per jaar een stagebegeleidersbijeenkomst en Professional in the Lead lezing. Vanwege de corona crisis zijn deze komen te vervallen.

In plaats daarvan organiseeert de opleiding Fysiotherapie op donderdag 18 juni van 16 uur tot 17 uur een webinar. Hierin wordt u geïnformeerd over de impact van de corona crisis op het onderwijs en de stages. De volgende agendapunten komen hierbij aan bod:

1. Impact corona op het onderwijs, hoe ziet dat er nu uit?
  2. Onderwijs semester 1 2020-2021: hoe gaat dit eruit zien en wat betekent dit voor de studenten die later dit jaar hun Junior stage gaan lopen?
  3. Impact corona op de huidige stages in semester 2 2019-2020, spiegelinformatie over hoe en in welke mate stages in het stagewerkveld worden hervat.
  4. Hoe kunnen stages in 2020-2021 toch doorgang vinden? Best practices
  5. Leerwerkplaats en dakpanconstructie als mogelijkheden om studenten te begeleiden

Via onderstaande link kunt u het webinar volgen.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 29 mei 2020