Stagebegeleiderscursus

De stagebegeleiderscursus zal in het najaar van 2022 weer van start gaan. Zoals het er nu voorstaat zullen wij deze op locatie (fysiek) aan kunnen bieden. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van drie uur en een aantal uren zelfstudie. Voor deze cursus zijn respectievelijk 26 (KRF) en 20 (SKF) accreditatiepunten te behalen. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van eerder opgedane ervaringen als stagebegeleider. De cursus is bedoeld om de begeleidingsvaardigheden verder te ontwikkelen en wordt niet gezien als een voorwaarde om te gaan begeleiden.

De cursus zal op zes dinsdagochtenden van 9.00 uur tot 12.00 uur plaatsvinden op de volgende data: 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november en 6 december 2022.

Wij vragen u zich alléén in te schrijven wanneer u zeker bent van deelname en alle dagen aanwezig kunt zijn. We werken op volgorde van inschrijving. Na de deadline van zondag 4 september 2022 ontvangt u de definitieve bevestiging en de benodigde materialen voor de cursus. VIa onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de cursus.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 4 juli 2022