Hogeschool van Amsterdam

Stagebegeleiderscursus

De stagebegeleiderscursus zal in het voorjaar online worden aangeboden. De cursus bestaat uit zes onlinebijeenkomsten van drie uur en een aantal uren zelfstudie. Er wordt door het KNGF 28 accreditatiepunten toegekend aan deze cursus en door de Stichting Keurmerk Fysiotherapie 20 punten. Tijdens de cursus wordt veel gebruik gemaakt van al eerder opgedane ervaringen als stagebegeleider. De cursus is bedoeld om de begeleidingsvaardigheden verder te ontwikkelen en wordt niet gezien als een voorwaarde om te gaan begeleiden.

De cursus zal op zes dinsdagochtenden van 9.00 uur tot 12 uur plaatsvinden op de volgende data: 16 februari, 2 maart, 16 maart, 30 maart, 13 april en 11 mei 2021. Docenten zijn Colette van het Schip en Albertina Poelgeest. U kunt zich via de onderstaande link opgeven voor deze cursus.

Wij vragen u alléén in te schrijven wanneer u zeker bent van deelname en alle dagen aanwezig kunt zijn. Verder werken we op volgorde van inschrijving. Na de deadline van 24 januari ontvangt u de definitieve bevestiging en benodigde materialen voor de cursus. De cursus voor het voorjaar zit vol. In het najaar van 2021 wordt een nieuwe stagebegeleiderscursus georganiseerd. De inschrijving hiervoor opent half juli. Meer informatie hierover ontvangt u middels onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 26 januari 2021