Extern Deskundigen

Studenten HBO-ICT voeren aan het eind van de opleiding een afstudeeropdracht uit waarin de student aantoont zelfstandig een opdracht uit zijn toekomstig beroep te kunnen uitvoeren. Deze afstudeeropdracht wordt door twee docenten beoordeeld tijdens een afstudeerzitting. Extern deskundigen nemen deel aan deze afstudeerzittingen om tot een optimale en objectieve beoordeling van de afstudeeropdracht te komen. Daarmee heeft de extern deskundige een rol in het toezien op de kwaliteit van de afstudeerzitting.

Afstudeerzittingen vinden vijf maal per studiejaar plaats en worden georganiseerd door het stagebureau (stagebureau.hbo-ict@hva.nl). Voorafgaand aan iedere afstudeerzittingperiode ontvangt een extern deskundige een overzicht van de geplande zittingen waarna aangemeld kan worden aan de hand van de afstudeeronderwerpen en eigen agenda. Ter voorbereiding ontvangt de extern deskundige het afstudeerrapport.

Wilt u zich aanmelden als extern deskundige voor de opleiding HBO-ICT, mail dan uw CV naar het stagebureau van de opleiding:

Declareren

U mag voor het bijwonen van een afstudeerzitting € 75 declareren, en indien van toepassing de reiskosten (veel zittingen worden online afgenomen). U declareert de werkzaamheden als tijdelijke werkzaamheden o.v.v. kostenplaats 103301, contactpersoon Tamar Freeve. Zie voor meer informatie en het declaratieformulier deze pagina .

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 21 maart 2024