Centre of Expertise Rechtvaardige Stad

Dialoogsessie Kenniscentrum Ongelijkheid

Evenement

Ben jij betrokken bij het thema ongelijkheid in Zuidoost of Nieuw-West? Kom dan naar de dialoogsessie van het Kenniscentrum Ongelijkheid!

Ben jij betrokken bij het thema ongelijkheid in Zuidoost of Nieuw-West? Kom dan naar de dialoogsessie van het Kenniscentrum Ongelijkheid!

Tijdens deze sessie gaan de aanwezigen in gesprek over de thema’s en de ontwikkelvragen die spelen in deze wijken. Zo kunnen zij samen de focus bepalen voor de ontwikkeltrajecten van de wijkwerkplaatsen in Zuidoost en Nieuw-West van het komende jaar. Afgelopen jaar heeft het Kenniscentrum Ongelijkheid zes ontwikkeltrajecten gefaciliteerd waarin een bewonersinitiatief of praktijkorganisatie samen met onderzoekers werkte aan een kennisvraag over ongelijkheid. Ook dit jaar faciliteren ze weer dat er in lokale onderzoeken een relevant thema onderzocht wordt. En jij kan daaraan meedoen! Het Kenniscentrum wil graag weten wat er speelt in de wijk en wat bewoners en professionals nodig hebben om ongelijkheid aan te pakken. Daarom organiseren zij deze dialoogsessie waar ze jou graag voor uitnodigen. Samenwerking is de sleutel, de wijkwerkplaatsen worden daarom mede gevormd door de inbreng van betrokken bewoners en professionals zoals jij.

Praktische info

Maandag 13 mei van 12.30 – 14.00 uur
Locatie: Universiteit van Amsterdam, gebouw J-K, Nieuwe Achtergracht 184, 1018 WV Amsterdam

Deelname is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk via onderstaande knop

Gepubliceerd door  Rechtvaardige Stad 29 april 2024
Logo Kenniscentrum ongelijkheid

Datum

Startdatum 13 mei

Tijd

12:30 - 14:00 uur