Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verhaal

Mirjam zocht naar meer kennis en verdieping in haar vak, dat vond ze in de master GGZ-V

Mirjam - student master GGZ-Verpleegkunde

Foto van Mirjam

'De master biedt mij verdieping en de mogelijkheid om in contact te komen met medestudenten en docenten.'

Mijn naam is Mirjam en in 1995 heb ik mijn inservice B-opleiding afgerond. Na mijn opleiding heb ik drie jaar lang gewerkt in een psychiatrische kliniek voordat ik de overstap maakte naar de somatische zorg. Daar heb ik diverse interessante werkzaamheden verricht en opleidingen gevolgd. Sinds drie jaar ben ik weer terug in de psychiatrie en werk ik als verpleegkundige bij de crisisdienst van Arkin. Deze rol vervul ik met veel voldoening.

Ik besloot deze master te doen omdat ik op zoek was naar meer kennis en verdieping over de GGZ, vooral omdat ik een tijdje weg ben geweest uit dit werkveld en er sindsdien veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Voor mij heeft de master een grote toegevoegde waarde. Het biedt verdieping en de mogelijkheid om in contact te komen met medestudenten en docenten. Door meer kennis te vergaren, kan ik ook meer betekenen op mijn werk.

Voor studiekiezers zou ik willen zeggen: ga ervoor! Het is ontzettend leuk om te studeren en verdieping te vinden in je vakgebied. Het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor je carrière.