Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verder studeren

Je bachelordiploma Logistics Engineering is ook een goede basis om verder te studeren. Welke master je kunt doen, hangt af van de hogeschool of universiteit waar je de master wilt volgen.

Aansluitende masters

Wil jij je na de opleiding Logistics Engineering verder specialiseren op het gebied van data-analyse en digitale technologie? Dan kun je direct doorstromen naar de multidisciplinaire hbo-master Digital Driven Business(opent in nieuw venster), die wordt aangeboden aan de HvA. Tijdens deze eenjarige master leer je opkomende digitale technologieën en data om te zetten naar business modellen. Voor deze master geldt een selectieprocedure. 

Overige masters

Logistics Engineering biedt ook een goede aansluiting op de master of Business Administration (met een specifieke logistieke richting) van de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld de master Transport, Infrastructure and Logistics aan de Technische Universiteit in Delft. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is echter bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma. Meer informatie daarover vind je bij de betreffende universiteit.