Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verhaal

Fatma studeerde af aan de opleiding

Ervaar de opleiding

‘Ik hoop dat ik studenten kan helpen om ook hun opleiding met succes en plezier af te ronden’

"Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Logistics Engineering. Ik ben nu werkzaam bij de HvA als trainee bij de opleiding AD Logistiek." 

Superlieve studybuddy 

"Gedurende mijn studie waren de eerste twee jaar binnen Logistiek niet altijd even makkelijk. Maar de lessen, begeleiding en het werken in groepsvorm hebben een positieve bijdrage gehad aan zowel mijn zelfontwikkeling als mijn ontwikkeling als logistiek professional.  

Ik had daarnaast het geluk dat ik een superlieve studiebuddy had. We hebben elkaar er soms echt doorheen gesleept. Nu ik er op terugkijk, kan ik wel zeggen dat ik oprecht veel plezier heb gehad tijdens mijn studententijd."

Specialisatie vond ik het leukst 

"Vooral de laatste twee jaar vond ik leuk. Dan ga je je namelijk specialiseren door middel van stage, minor, projecten en uiteindelijk een afstudeerscriptie. Ik kreeg steeds meer de kans om mij te ontwikkelen in gebieden die mij echt interesseren. 

Al met al kan ik zeggen dat als je je inzet en een sterke wilskracht hebt, je heel veel uit de opleiding kan halen en kans hebt op een mooie carrière binnen de logistiek. Mijn ervaring als student neem ik nu mee in mijn baan als trainee bij de opleiding AD Logistiek. Ik hoop dat ik hen kan helpen dat zij ook hun opleiding met succes en plezier afronden!"

- Fatma