Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verhaal

Valery over haar studievereniging

Student Logistics

‘Elk jaar kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten’

"Mijn lidmaatschap van de studievereniging heeft mijn studie-ervaring alleen maar leuker gemaakt. Je leert medestudenten zoals ouderejaars kennen die je anders nooit had gekend. Zo bouw je een leuk netwerk op binnen je opleiding. En maak je ook nieuwe vrienden!"

Bedrijfsbezoeken en borrels 

" Elk jaar kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Zo bezoeken we regelmatig een logistiek bedrijf zoals PostNL of Coolblue, spelen we een pubquiz of gaan we samen bowlen. En elk jaar (als corona geen roet in het eten gooit) organiseren we samen met de andere studieverenigingen een kerstgala. 

Als lid van het bestuur heb ik het afgelopen jaar drie activiteiten georganiseerd: een pubquiz met andere studieverenigingen, een borrel aan het begin van het schooljaar om alle leden en nieuwkomers te verwelkomen en de Rembrandt’s Treasure Kroegentocht met andere studieverenigingen. Het was niet alleen supergezellig, maar ik heb ook geleerd hoe je op grote schaal evenementen organiseert en hoe je moet samenwerken met een grote groep studenten."

– Valery