Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Docentenkring Ondernemerschap

Uitwisselen van kennis, netwerken en expertise

De Docentenkring Ondernemerschap bestaat uit docenten van alle faculteiten van de HvA. Uitwisseling van informatie, kennis en werkwijze op het gebied van ondernemerschapsonderwijs is de kern hiervan. We hebben tevens als doel om samenwerking tussen de verschillende opleidingen en minoren te stimuleren en waar mogelijk te faciliteren.

Bijeenkomsten

Aan de hand van thema’s worden er bijeenkomsten georganiseerd. Daar kan informatie worden gedeeld, mogelijkheden voor ondersteuning en samenwerking worden verkend en opties voor facilitering worden besproken. Ook worden tijdens deze bijeenkomsten concrete projecten besproken waar het lectoraat bij betrokken is. Op deze wijze krijgen docenten toegang tot de actuele kennis op het gebied van ondernemerschap en kunnen zij voorbeelden uit hun eigen praktijk inbrengen.

Communicatie

De communicatie verloopt op twee manieren: via een WhatsApp-groep voor snelle functionele acties en vragen en een LinkedIn-groep voor het delen van informatie, contacten en discussies.

Wil je graag lid worden van de Docentenkring Ondernemerschap? Of wil je meer informatie? Mail dan naar Jeanne Martens via j.w.g.m.martens@hva.nl.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 26 augustus 2020