Programma Ondernemerschap

Voor MKB-bedrijven

Je hebt een MKB-onderneming en je wilt innoveren, maar het ontbreekt je aan tijd, aandacht of de juiste mensen om hier echt stappen in te maken.

Herken je dit?

Misschien is deelnemen aan een MKB Innovatietraineeship dan iets voor jou!

Aan de slag met talent én de meest innovatieve kennis voor je bedrijf

Het MKB Innovatietraineeship start in februari en september, in de afstudeerfase van de student. Gedurende deze 6 maanden doet de student onderzoek naar innovatie binnen jouw MKB-onderneming. Dit sluit natuurlijk zo nauw mogelijk aan bij jouw behoeftes en wensen.

Wij begeleiden de student bij het onderzoek en het toepassen van onderzoekresultaten in de praktijk, stellen diens persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal in ons speciaal ontworpen traineeprogramma, en jij zorgt voor ruimte en praktische ondersteuning binnen je bedrijf.

Na de afstudeerperiode besluiten jullie vervolgens samen of je de samenwerking en het project wilt voortzetten. Je kunt de student dan op eigen voorwaarden een contract aanbieden, waarbij de student officieel trainee wordt. Ook al is de student dan afgestudeerd, wij blijven jullie ondersteunen met innovatiecoaches vanuit de hogeschool zodat de trainee én het innovatieproject zich binnen jouw bedrijf blijven ontwikkelen.

5 redenen om te kiezen voor het MKB Innovatietraineeship

  1. Onderzoek naar innovatie op basis van jouw behoeftes
  2. Ondersteund door de meest actuele kennis vanuit onderzoek
  3. Bouw aan een samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam
  4. Verrijk je organisatie met jong talent
  5. Leer elkaar kennen tijdens de afstudeerperiode en wie weet haal je je nieuwe Medewerker van het Jaar binnen!
Gepubliceerd door  Ondernemerschap 16 november 2021