Programma Ondernemerschap

Nieuwsbericht 3E-evenement 2024

3E-evenement

26 feb 2024 14:33 | Ondernemerschap

Nieuwsbericht 3E-evenement 2024

We willen jullie graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het evenement. De definitieve beslissingen met betrekking tot de acceptaties zijn genomen, en deze zijn inmiddels per e-mail naar alle deelnemers verzonden. We willen iedereen bedanken voor de indrukwekkende inzendingen die we hebben ontvangen.

220 geaccepteerde auteurs laten zien dat Onderwijs in Ondernemerschap een groeiend vakgebied is. In onze lijst tellen we auteurs uit 29 landen met een grote vertegenwoordiging uit Nederland en Duitsland (ongeveer 31 per land), gevolgd door Denemarken, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Een groot welkom voor auteurs uit landen die voor het eerst aanwezig zijn, zoals Tanzania, Georgië en Roemenië.

De registratielink voor de geaccepteerde auteurs is in elke e-mail opgenomen. Zodra zij zich hebben geregistreerd en als er plaatsen beschikbaar zijn, openen we het systeem voor andere mensen om mee te doen.

We kijken enthousiast uit naar het verwelkomen van de geaccepteerde deelnemers. Samen gaan we een waardevolle en inspirerende tijd tegemoet, waarbij we ideeën en ervaringen zullen delen. Bedankt voor jullie betrokkenheid, en we kijken ernaar uit om samen een succesvol evenement te beleven.

Het 3E-team