Programma Ondernemerschap

De successen en de lessen uit het REVALORISE+ project

Lees het in het PLUS-magazine van het REVALORISE+ project

29 jan 2024 09:00 | Ondernemerschap

Bent u benieuwd welke vaardigheden en welke kennis nodig zijn voor onderzoekers om hun onderzoek te valoriseren? Of hoe u valorisatietraining gericht op onderzoekers kunt communiceren? Lees het in het laatste nummer van PLUS-magazine! Klik hieronder om het e-zine te downloaden, zodat u kunt meer te weten kunt komen over het succes en de lessen uit het REVALORISE+ project.

Wat u kunt lezen in het e-zine

In dit e-zine vindt u onder andere: een overzicht van de Technische Conferentie over Impact en Valorisatie van Onderzoeksresultaten in Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (Social Siences and Humanities (SSH)), een reflectie op de deelname aan het project van een onderzoeker en informatie over hoe je toegang kunt krijgen tot de REVALORISE+ trainingsprogramma's en toolkits voor onderzoekers en professionals (gratis).

Over het REVALORISE+ project

REVALORISE+ is een Erasmus+-project onder leiding van het University Industry Innovation Network (UIIN) en heeft als doel om het ondernemerspotentieel en de maatschappelijke impact van onderzoek binnen de sociale en geesteswetenschappen te versterken. Het lectoraat Ondernemerschap van de HvA nam deel aan het project als consortium partner. Het project is recentelijk afgerond. Wil je meer weten over het project? Lees dan hier verder.