Programma Ondernemerschap

Gezocht: ondernemende onderwijsinnovaties!

Presenteer jouw onderwijs innovatie tijdens de Global Entrepreneurship Week!

13 okt 2021 20:13 | Ondernemerschap

Op 9 november organiseert het lectoraat entrepreneurship event om innovatieve onderwijsconcepten op gebied van ondernemerschap met elkaar uit te wisselen. Voor deze 'proeftuin' zijn wij op zoek naar collega's die hun onderwijsinnovatie willen delen.

Thema

Het thema van deze middag is 'Innovatief, Duurzaam & Inclusief Ondernemerschapsonderwijs'.

Voor wie?

De entrepreneurship education experience is bedoeld voor alle docenten en docent-onderzoekers die zich bezighouden met of geinteresseerd zijn in ondernemerschap of ondernemend onderwijs.

Aanmelden

Heb jij een vernieuwend onderwijsconcept - dit kan om een heel vak of zelfs hele minor gaan maar ook om een specifieke werkvorm, les, tool of methodiek die jouw onderwijs ondernemender of het ondernemerschapsonderwijs innovatiever, duurzamer of inclusiever maakt. En wil je hierover een presentatie of workshop geven? Meld dan nu jouw workshop aan.

Om je workshop aan te melden mail je de volgende punten naar ondernemerschap@hva.nl:

  • een korte beschrijving van de onderwijsinnovatie met de beoogde/gerealiseerde impact
  • de competentie uit de entrecomp waar de innovatie aan verbonden is
  • je eigen naam, en bij welke opleiding(en) je allemaal betrokken bent

Voorbeelden van presentaties kunnen bijvoorbeeld gaan over: toetsing van duurzaamheid impact in ondernemingsplannen van studenten, integreren van disruptive technologie in ideation processen of integratie van nieuwe teaching methods zoals escape rooms in het ondernemerschapsonderwijs.