Programma Ondernemerschap

Maak van jouw innovatieve idee een startup!

Plan nu een vrijblijvend intakegesprek in!

21 jan 2020 10:28 | Ondernemerschap

Heb jij afgelopen half jaar aan een innovatief of duurzaam idee of startup gewerkt? Tijdens het 10K-programma krijg je coaching, masterclasses en werk je verder aan jouw idee om impact te maken en echt startup ready te zijn.

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om na afloop van dit semester door te gaan met jullie startup/idee door deel te nemen aan het 10K pre-incubator programma. Dit is het programma waarin elk halfjaar de meest veelbelovende ideeën en gemotiveerde teams samenkomen om hun idee verder uit te bouwen.

Het programma bestaat uit een intensieve week (4 dagen), zeven masterclasses, een feedbacknight en een Dragons’ Den. Dit alles om je voor te bereiden, zodat je straks met jouw startup echt impact kan maken. Je bent dan klaar om de strijd om financiering aan te gaan, klanten te vinden en aan je te binden en te concurreren met anderen. Kortom: je groeit binnen de 10K pre-incubator uit van studententeam tot een echte startup.

Intake gesprek

Om te kijken of het 10K programma iets voor jou is kan je een vrijblijvend intakegesprek in plannen. Hiervoor kan je gebruik maken van dit formulier.

Na het intakegesprek hoor je binnen 48 uur of je bent toegelaten tot het 10K Incubator programma.

Checklist

Een paar punten om rekening mee te houden bij inschrijving zijn:

• Je hebt een potentieel schaalbaar idee, creatieve oplossing of duurzame innovatie
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd (lees: je doet het voor jezelf en omdat je in je startup/idee gelooft, niet alleen voor het geld)
  • Je zorgt ervoor dat je op 10, 11, 12 en 13 februari bij de Intensieve week aanwezig bent.
  • Je bent aanwezig op woensdag 26 februari, 11 en 25 maart, 8 en 22 april, 6 en 20 mei & 3 juni van 16:00 tot 21:30
  • Je doet mee aan de Dragons’ Den op 17 juni.
  • Je committeert je aan het actief volgen van het programma en de daarbij behorende activiteiten.

Belangrijk: het programma is te combineren is met je opleiding, stage of scriptie en is gratis. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis werkplek in de Amsterdam Venture Studios (www.hva.nl/10k/avs).