Programma Ondernemerschap

Ondernemende HvA opgenomen in Startup Guide

19 dec 2019 15:10 | Ondernemerschap

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is opgenomen in de nieuwe Startup Guide Amsterdam als onderwijsinstelling waar ondernemende studenten geïnspireerd en ondersteund worden bij het starten van een onderneming en het uitwerken van een innovatief idee.

De gids voor startups beschrijft hoe de HvA over een hogeschoolbreed programma beschikt dat ondernemende studenten ondersteunt met bijvoorbeeld de 10K pre-incubator, verschillende evenementen en de Ondernemersregeling voor studenten die hun studie willen combineren met een eigen bedrijf. Daarnaast kent de hogeschool verschillende minoren waarin ondernemerschap een grote rol speelt.

Startup Guide brengt gidsen uit met informatie voor startende ondernemers in steden over de hele wereld. De gidsen duiken in het zogenaamde startupecosysteem van meer dan 25 steden wereldwijd en selecteren op die locaties experts, ondernemers, plekken om samen te werken en programma’s gericht op startups.