CET werkt aan duurzame economie met vijf nieuwe projecten

Om de samenwerking aan een eerlijke en duurzame economie te versnellen heeft het Centre for Economic Transformation in mei vijf nieuwe projectvoorstellen goedgekeurd.
Om de samenwerking aan een eerlijke en duurzame economie te versnellen hebben we in mei vijf nieuwe projectvoorstellen goedgekeurd.
Opvallend is de diversiteit aan ideeën. Van voorstellen uit de creatieve en financiële hoek, tot de inzet van economische kennis om aan een eerlijker en duurzamer economie te werken. De commissie van Centre of Expertise was verheugd dat het onderwerp regeneratie ook ruim buiten de Faculteit Business en Economie leeft.
Deze 5 nieuwe projecten werken aan een andere economie:
- Sjoukje Goldman en Romi de Jong
- Van handafdruk naar hefboom: gedragsverandering als motor voor regeneratieve impact.
- Ista Boszhard
- Regenerative governance through stewardship.
- Julia Koster Vrasdonk
- Hoe kunnen studenten de regeneratieve impact van hun duurzame onderneming vergroten, meten en delen? - Regenerative week.
- Micha Keijer
- Redesigning financial education in applied sciences: a regenerative framework for the future of fnance.
- Saskia Stokker en Ingrid Bruynse
- Cultivating the inner middle way – with women entrepreneurs.
Duurzaamheid voorbij: regenerative business
Het CET ontwikkelt kennis om de transformatie naar een eerlijke en duurzame economie te versnellen. Regenerative business is onze stip op de horizon. We werken samen met organisaties die willen werken aan een duurzame en eerlijke economie. In de afgelopen jaren heeft het CET regeneratief ondernemen verkend met een netwerk van pioniers. Mkb-bedrijven, ngo's, publieke organisaties, platformen of samenwerkingsverbanden die vooroplopen in het aanjagen van ingrijpende veranderingen in de economie.