Symposium Werk & Kanker

Het symposium over de praktijk van werken met en na kanker

Evenement

Een kankerdiagnose zet vaak veel op z’n kop, maar iedere situatie is anders, ook voor wat betreft werk. Wat kan de rol van werk voor deze werkende zijn? Wat is er allemaal mogelijk in deze werksituatie? En wat kan beter? Er is al zoveel kennis en ervaring en er is zoveel te delen! Daarom een symposium voor werkenden die geconfronteerd werden met een kankerdiagnose, leidinggevenden, onderzoekers en HR- en andere professionals die te maken hebben met werkenden met of na kanker.

Inhoud symposium Werk & Kanker

Naast voorbeelden vanuit de praktijk, staan tijdens het symposium inhoudelijke thema’s in de schijnwerper. Het wordt een interessante middag. We wordt een verdiepend, praktisch en interactief programma

Aan het begin van de middag vertelt Ingrid Boelhouwer over de uitkomsten van haar promotieonderzoek ‘Werk na kanker’ dat ze uitvoert aan de Hogeschool van Amsterdam en de Open Universiteit. Daarna zijn er twee rondes met workshops en presentaties, waar je je voor kunt inschrijven. Denk aan:

  • Vermoeidheid of cognitieve klachten en hoe je hier mee om kunt gaan?
  • Wat succesfactoren zijn voor een goed re-integratieproces?
  • En wat kan een in oncologie gespecialiseerde bedrijfsarts betekenen?

Het symposium is kosteloos. Bekijk HIER het volledige programma. Aan het eind van de middag is er een borrel en gelegenheid om na te praten.

Vragen over het event en/of het onderzoek? neem contact op met:

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 24 juni 2022

Datum

Startdatum 24 jun

Tijd

12:00 - 18:00 uur

Locatie

Wibauthuis (WBH)

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955