Hogeschool van Amsterdam

Centre for Financial Innovation

CFI voor studenten

Afstudeerprojecten

Ben je op zoek naar een interessant afstudeerproject? Bij het CFI kunnen we de assistentie van gemotiveerde studenten goed gebruiken.

Je voert je onderzoek grotendeels uit binnen een van de bedrijven waar we mee samenwerken. Daarnaast word je begeleid door de experts van het CFI die onderzoek doen op het gebied van vakbekwaamheid en leiderschap, data science en finance. Je onderzoeksresultaten leiden tot een gericht advies voor jouw afstudeerbedrijf. Daarnaast worden de resultaten gebruikt in een groter onderzoeksproject met meer ondernemingen.

Als je interesse hebt om bij een van de onderzoeksprojecten van het CFI af te studeren, benader dan de contactpersoon van het project.

Bekijk de onderzoeksprojecten van het CFI en de contactpersonen

Spreekuur onderzoek

In onze ruimte 3.086 van de HvA Business Campus helpen onderzoekers van het CFI je verder met je onderzoek tijdens het onderzoeksspreekuur. Zoals bij het formuleren van de doelstelling, vraagstelling en de hoofd- en deelvragen. Vind je het lastig om je onderzoeksmethode goed uit te werken? Tijdens het spreekuur kun je advies komen vragen.

Een afspraak kun je aanvragen door een e-mail te sturen aan Emma Douqué.

Gepubliceerd door  Centre for Economic Transformation 16 april 2021