Aanmeldingen 10K generatie 10 open!

25 nov 2021 12:10

Heb jij een innovatief of duurzaam idee opgedaan tijdens je studie of misschien wel tijdens je baan en wil je dit uitwerken tot een startup? Goed nieuws in februari 2022 gaat de 10e lichting van de 10K incubator van start.


Tijdens deelname aan de 10K incubator ga jij in 20 weken onderzoeken wat er voor nodig is om van jouw idee een startup te maken. Je krijgt persoonlijke coaching en begeleiding op basis van bewezen methodes, gaat aan de slag met verschillende workshops en krijgt masterclasses van experts op het gebied van o.a. Sales, Online Marketing, Finance, Impressie Management en Marktonderzoek. Daarnaast is er halverwege het jaar een feedback night en sluiten we af met een Dragons’ Den, waarin jij jouw idee pitcht aan ervaren ondernemers en investeerders.

Deelname aan 10k biedt je daarnaast een community van andere gedreven ondernemers, een netwerk en een aantal vervolg financieringsopties.

De intensieve week van 10K generatie 10 wordt afgetrapt op maandag 14 feb '22. Van maandag tot en met donderdag maken we een vliegende start met het programma en daarna zien we elkaar om de twee weken op woensdag voor een masterclass, coachen en natuurlijk een gezamenlijk diner en borrel!

Nieuwsgierig, aanmelding of wil je meer weten? www.hva.nl/10k

Voor vragen mail naar venturecentre@hva.nl