Investeer in jouw innovatieve idee en jezelf!

Inschrijving voor generatie #9 van de HvA 10K Incubator is geopend!

23 jun 2021 14:11 | Ondernemerschap

Bij de 10K Incubator breng jij jouw duurzame innovatie of startup idee naar het volgende niveau en ontwikkel jij jezelf daarmee als innovatieve en duurzame ondernemende professional!

Voor wie is 10K?

De 10K Incubator is er voor HvA studenten (teams van 1 tot 5) die een innovatief idee willen realiseren. Dit idee kan ontwikkeld zijn tijdens je opleiding of bedacht zijn in je vrije tijd. 10K is er voor als je iets bedacht hebt dat de wereld – of een klein deel ervan – op een positieve manier veranderd. Een product, dienst of een manier om een bestaand proces waarmee jij bekend mee bent te verbeteren!

Om deel te nemen aan 10K hoeft er nog geen bedrijf te zijn ingeschreven bij de KvK en nog geen business model en (market ready) product te zijn. Je gelooft in jouw idee en bent er van overtuigd dat het verschil kan maken.

Deelname aan 10K kan je uitstekend gebruiken om te ontdekken of je met dit idee wilt gaan ondernemen. Belangrijkste voorwaarde voor deelname zijn leergierigheid, toewijding en inzet.

Wat ga je doen?

Tijdens het programma van de 10K Incubator werk je toe naar het moment waarop jij jouw idee presenteert in de board room van de dragon’s den. Op dat moment weet je exact hoe je jouw idee gaat realiseren, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je anderen kan overtuigen hier aan bij te dragen.

Dit traject van 20 weken begint met een intensive week (13-16 september 2021) en daarna is er één keer in de twee weken een programma workshops, een gezamenlijk diner en masterclasses. Een persoonlijke coach en veel intervisie met de andere teams zorgen samen met hard werk ervoor dat je jouw idee en startup naar het volgende niveau tilt.

Wat haal je er uit?

Er zijn twee redenen om deel te nemen aan de 10K Incubator. Allereerst werk je aan jouw innovatieve idee en de plannen die nodig zijn om dit te realiseren. Na 10K hebben teams vaak uitzicht op financiering, de plannen klaar liggen om partijen te benaderen én je breidt jouw persoonlijke netwerk uit.

Tegelijk ontwikkel je jouw competenties als young professional. Je leert hoe je een innovatief idee in de stijgers zet en realiseert. En of je na 10K doorgaat met het idee of niet, dit is een vaardigheid die tijdens je carrière nog vaak van pas gaat komen én deelname aan de 10K Incubator staat dan ook goed op je CV.

Hoe meld je jezelf aan?

Aanmelden bij 10K is simpel. Je gaat naar de website www.hva.nl/10K/aanmelden. Daar download je het ‘10K Application deck’ die je invult en instuurt.

Hierna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en krijg je daarna te horen of je bent toegelaten.