Hogeschool van Amsterdam

Gezocht: Chief Business Officer - P.A.U.L.

Help launch this data-driven sports startup!

27 aug 2019 14:47 | Ondernemerschap

Wij zijn op zoek naar een team dat het komend half jaar het voortouw neemt om de sportieve startup P.A.U.L. startup-ready te maken en een business plan te ontwikkelen. Dit team moet een half jaar lang de schouders onder P.A.U.L. zetten door deel te nemen aan het 10K Pre-Incubator programma van de HvA. Voor dit team zijn wij op zoek naar een Chief Business Officer. Deze CBO kan de lead nemen als het gaat om marktonderzoek en het schrijven van business plannen en die haar of zijn kennis over de app-gebruikers inbrengt voor de ontwikkeling van het business plan. De CBO zorgt ervoor dat de input van de mede-teamleden, onderzoekers en andere betrokken op gestructureerde wijze haar weg vind naar het business plan.

Over Paul

P.A.U.L. staat voor Playful data-driven Active Urban Living en is een applicatie die gebruikt maakt van beacon technologie om zo mensen meer te laten bewegen. P.A.U.L. is het resultaat van onderzoek van de onderzoeksgroep ‘The power of sports’ over hoe in steden – waar we zien dat de gezondheid van mensen achteruit gaat – mensen op een verantwoorde manier kunnen laten sporten en een actieve levensstijl kunnen stimuleren. P.A.U.L stelt door het gebruik van beacons haar gebruikers in staat om op vele plekken door de stad heen gemakkelijk en uitdagend te (beginnen met) sporten.

Profiel

  • je bent student of recent afgestudeerd aan een bedrijfskundige opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde, sm&o, commerciele economie of international business studies, Johan Cruijff University of een andere bachelor studie in combinatie met een bedrijfskundige of ondernemerschapsminor.
  • je hebt een affiniteit met sport en healthy lifestyle maar je expertise is je zakelijke en commerciële denkkracht.
  • jij kan de input van je teamleden, onderzoekers, eindgebruikers en andere betrokken (helpen) vertalen naar wat gevraagd wordt voor de ontwikkeling van het business plan – marktinformatie, doelgroepprofielen, klantbeslissingsprocessen etc.
  • Je bent ondernemend en bent enthousiast en gemotiveerd in een team met drie andere specialisten te ontdekken of het je lukt P.A.U.L. als startup te lanceren

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een team met drie leden – een Chief Sports Officer, Chief Business Officer en een Chief Technical Officer – dat een half jaar lang met elkaar gemiddeld 8 uur per persoon wil investeren in P.A.U.L.

Je bent in ieder geval beschikbaar op 16 t/m 19 september de hele dag en daarna op 2, 16 en 30 oktober,  13, 20 en 27 november, 11 december én 8 en 22 januari van 16.00 tot ca. 21.30.

Wat hebben wij te bieden?

  • Het perspectief om na afloop van het half jaar als cofounder van de uiteindelijke onderneming door te gaan.
  • Je neemt een half jaar deel aan het 10K PreIncubator programma waarin je 14 masterclasses krijgt, ervaring op doet met hoe het is om met een innovatief idee een startup te lanceren.
  • Een werkplek in de Amsterdam Venture Studios
  • De mogelijkheid om in overleg eventuele studieopdrachten, stage of scriptie te doen in het kader van P.A.U.L

Ben je geïnteresseerd? Schrijf dan een korte e-mail naar ondernemerschap@hva.nl met daarin je motivatie én een beknopte C.V. Aangezien het 10K Programma start op 16 september zullen wij zo snel als mogelijk gesprekken inplannen.