Hogeschool van Amsterdam

Hackathon

Twee keer per jaar organiseren we als programma ondernemerschap een hackathon waarin je in twee dagen keihard werkt aan creatieve oplossingen en duurzame innovaties. Wat dit bijzonder maakt? Je werkt altijd in teams van studenten van allerlei verschillende opleidingen waarin je allemaal jouw eigen specialiteit inbrengt om te komen tot een goed resultaat.

Deze hackathons duren anderhalve dag en je werkt onder leiding van experts in vier modules met je team aan een innovatief idee. Centraal tijdens de hackathon staat een thema waar elke student zich makkelijk in kan inleven - zoals op vakantie gaan, daten of festivals - maar je duikt tijdens de hackathon al snel de diepte in om te ontdekken welke kansen er in de toekomst liggen.

What is in it for you?

  • Je leert nieuwe studenten kennen en werkt gegarandeerd samen met studenten van andere faculteiten/opleidingen - een erg nuttige ervaring aangezien toekomstige werkgevers zitten te wachten op bruggebouwers die in multidisciplinaire teams kunnen samenwerken en hier sturing aan kunnen geven.
  •  Twee leuke, intensieve en gezellige dagen waarin je veel nieuwe indrukken op doet, nieuwe mensen leert kennen maar ook tijd is voor een gezellig diner en afsluitend drankje
  • Je krijgt na deelname een certificaat
  • Je ontwikkeld jezelf op gebied van duurzaamheid en ondernemerschap en daagt jezelf uit als het gaat om creativiteit en probleemoplossendvermogen
  • En wie weet win je de hackathon of bedenk je een idee waarmee je kan ondernemen! Aan het winnen van de hackathon zitten mooie prijzen verbonden.. 

De volgende Hackathon vindt plaats op 29 en 30 november 2019.

Het onderwerp is Sustainable Shopping.

Wil jij meedenken over het verduurzamen van winkelen? Schrijf je dan nu in voor deze tweedaagse Hackathon!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 22 oktober 2019