Hogeschool van Amsterdam

10K Poster Competition

Win € 1.000 met jouw creatieve oplossing of duurzame innovatie!

Werk jij tijdens het eerste semester van 2019-2020 aan een creatieve oplossing of duurzame innovatie om de wereld - of een klein deel daarvan - beter te maken? Maak dan een poster van dit idee én maak kans op € 1.000!

De 10K Poster Competitie is er om jou als student aan te moedigen om na te denken hoe de wereld van morgen eruit kan zien! En als je een dergelijk idee hebt ontwikkeld je te belonen én een podium te geven om het te tonen! Want uiteindelijk hebben we deze innovatieve ideeen die nieuwe technologieen en manieren van organiseren nodig om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties te realiseren.

Dit mag een idee zijn waar je als individu of als team hebt gewerkt. Het kan onderdeel geweest zijn van je stage, scriptie, een project of iets wat je buiten je studie om hebt bedacht!

VERTEL OP JE POSTER DE VOLGENDE ZES DINGEN:

 1. Welk probleem je op gaat lossen of welke kans je benut.

 2. Voor wie (welke doelgroep) dit relevant is, dus wie gaat jouw idee gebruiken of er van profiteren.

 3. Hoe jouw idee werkt, bijvoorbeeld door te laten zien welke technologie je gebruikt, hoe je idee er uit ziet of hoe het proces eruit zal gaan zien.

 4. Aan welke United Nations Sustainable Development Goal(s) jouw idee een bijdrage gaat leveren.

 5. Wie jij bent/jullie zijn én waarom juist jullie de motivatie, kennis en vaardigheden hadden om dit idee te ontwikkelen (en er mee door te gaan).

 6. De feiten en cijfers achter jouw verhaal.

 

BELANGRIJK OM TE ONTHOUDEN

 • De poster moet voor zichzelf spreken.
 • De poster wordt afgedrukt op A1 formaat schuimbord en mag liggend of staand formaat zijn met een korte zijde van minimaal 1000px breed.
 • Uiterste datum van inzending is 20 December 2019.
 • Ideeën moeten origineel werk zijn.
 • Studenten kunnen maar van één team deel uitmaken en teams kunnen maar één idee indienen.

PRIJZENPAKKET

 • De eerste plaats wint € 1.000 euro, de tweede plaats wint € 500 én de derde plaats €250 euro.
 • Maak kans op toelating tot het 10K Pre-Incubator Programma.
 • Krijg toegang tot een netwerk van organisaties, subsidieverleners en onderzoekers die kunnen helpen je idee te realiseren.
 • De mogelijkheid dat je kan afstuderen of stage mag lopen met je eigen idee als onderwerp.

Informatie voor opleidingen: 

Het is mogelijk om met een project, vak of minor deel te nemen aan de 10K Poster Competitie én dus het maken van de poster onderdeel te maken van de eindproducten van een onderwijsmodule. In dit geval komen we een introductie en instructie geven op een moment dat het de studenten van de module schikt. Neem hiervoor contact op met het programma ondernemerschap via ondernemerschap@hva.nl 

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 21 augustus 2019