Over 10K

Het Incubator programma van de Hogeschool van Amsterdam voor vernieuwde startup ideeën

Het 10K Incubator programma, onderdeel van het HvA Venture Centre van de Hogeschool van Amsterdam, ondersteunt startup ideeën van alle studenten van de HvA, ongeacht de opleiding. We werken nauw samen met het interne en externe partners uit het ecosysteem van Amsterdam, om innovatief, duurzaam en inclusief ondernemerschap mogelijk te maken voor onze ondernemende studenten.

De 10K incubator is er voor alle studenten die een vernieuwend idee hebben en dit verder willen ontwikkelen tot een startup. Ervaring binnen het ondernemerschap of niet, dat maakt niet uit, deze ondersteuning is er voor alle studenten van de Hogeschool van Amsterdam, van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde en van Techniek tot Sport Management.

De Hogeschool van Amsterdam is met ongeveer 45.000 studenten de grootste hoger onderwijsinstelling van Nederland. Daarmee hebben we ook een grote verscheidenheid aan achtergronden van studenten zoals Voeding, Product Design en Commerciële Economie. Deze variatie aan achtergronden, maakt het een broedplaats voor innovatieve ideeën, duurzame innovaties en creatieve oplossingen. Het 10K incubator programma ondersteunt de ontwikkeling van deze vernieuwende ideeën, die een bijdrage leveren om de wereld van morgen een beetje mooier maken.

Aan deelname aan 10K zijn geen kosten verbonden. Het is dus een kans die de Hogeschool van Amsterdam biedt aan haar studenten. Het 10K-programma is uniek omdat het je de mogelijkheid biedt om ondernemen te combineren met je studie!

Na 13 succesvolle edities gaat aankomende februari, de 14e editie van 10K van start! We hebben ook dit keer weer plek voor 8 tot 12 startups, afhankelijk van de groepsgrootte.

Heb jij een idee voor een startup, meld je dan snel hiernaast aan, om onderdeel te worden van generatie 14 van 10K!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 21 januari 2024